Ish komandanti i NATO-s uron popullin e Kosovës për 10 vjet shtet

Ish komandanti i NATO-s uron popullin e Kosovës për 10 vjet shtet

klarkIsh komandanti i forcave të NATO-s, Wes Clark ka uruar popullin e Kosovës për 10 vjetorin e pavarësisë. Clark ka shpërndarë një fotografi në kohën kur u çlirua Kosova dhe ka uruar qytetarët.
“Urime për popullin e Kosovës, festojnë dhjetë vjet pavarësi”, ka shkruar Clark, transmeton Express.
Kosova sot po shënon dekadën e parë të pavarësisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*