Komuna e Prishtinës shënon ditën ndërkombëtare të Infermierisë

Komuna e Prishtinës shënon ditën ndërkombëtare të Infermierisë

dhenje gjakuPrishtinë, 11 maj – Sot në oborrin e Komunës së Prishtinës do të vendoset ambulanca e transfuzionit të gjakut dhe do të dhurohet gjak, për nderë të ditës ndërkombëtare të Infermierisë.

Në të njëjtën ditë Komuna e Prishtinës do t’i nderojë 15 infermierët veteranë të Qendrave të Mjekësisë Familjare në Prishtinë, të moshës 70 vjeçare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*