Ky është komandanti serb që e udhëhoqi masakrën në Reçak: Ndjehet krenar

Ky është komandanti serb që e udhëhoqi masakrën në Reçak: Ndjehet krenar

guriGjenerali i pensionuar i Policisë së Serbissë, Goran Radosavljević, i cili njihet me nofken “Guri”, ka thënë për gazetën “Večernje novosti” së në fshatin Reçak është kryer një aksion legjitim policor.varre
Me 15 Kallnor 1999 është kryer një aksion, siç e cilesoi ai, ‘perfekt’ dhe per të e ‘ka fituar një medalje të artë nga NATO’ (sic!), raporton B92.
“Nuk ka pasur kurrfarë masakre, as asgjë tjeter qe kishte me u dallue nga lufta e zakonshme. Per kete deshmon edhe fakti se ne udhezuesit e NATO-s per akcione speciale, ky aksion merret si shembull qysh duhet te reagohet ndaj terroristeve…”
Ky gjeneral shton se aksionin e kane ndjek edhe vezhguesit e huaj dhe gazetaret.
Radosavljević thote se aksioni u krye kur ‘terroristet na i kishin vra kater police”.
Sipas Radosavljević, ne mesin e viktimave s’ka pasur civil, vetem persona te armatosur dhe me uniforma te UÇK, qe kishin hapur zjarr ne ta.
Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*