Nis takimi në presidence, diskutohet për datën e zgjedhjeve

Nis takimi në presidence, diskutohet për datën e zgjedhjeve

thaqi dakaKa nis takimi konsultativ i presidentit Thaçi me anëtarë të partive politike për caktimin e datës se zgjedhjeve të parakohshme.
Në këtë takim po marrin pjesë: Hajredin Kuçi nga PDK, Ismail Kurteshi nga VV, Pal Lekaj nga AAK, Valdete Bajrami nga Nisma, Agim Bahtiri nga AKR, Ferid Agani nga Partia e Drejtësisë, Valon Murati nga Lëvizja për Bashkim dhe Slavko Simiq nga SLS.
Ndërsa, LDK ka injoruar këtë takim.
Prezente në këtë takim është edhe Valdete Daka nga KQZ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*