Pushteti në funksion të fushatës

Pushteti në funksion të fushatës

qeveriaRënia e Qeverisë nëpërmjet mocionit e as shpërndarja e Kuvendit nuk ua ka hequr pushtetin dhe asetet shtetërore njerëzve të PDK-së e të LDK-së.
Veturat zyrtare shihen në aktivitete partiake të tyre, Ndërkaq, nga pozitat zyrtare që janë duke i ushtruar, zyrtarë të këtyre subjekteve që ishin në koalicion po marrin vendime të mëdha për qëllime elektorale.
Këtë po e bëjnë duke shfrytëzuar mungesën e ndonjë norme kushtetuese e ligjore për t’ua kufizuar mandatin anëtarëve të Kabinetit qeveritar dhe atyre të Kryesisë së Kuvendit, të cilët, pas rrëzimit të Qeverisë dhe shpërndarjes së Kuvendit, ushtrojnë funksionet deri në formimin e institucioneve të reja. shkruan sot.Koha Ditore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*