Vetëvendosje bëhet parti (Foto)

Vetëvendosje bëhet parti (Foto)

wwKomisioni Qendror Zgjedhor ka miratuar kërkesën e Lëvizjes Vetëvendosje që të bëhet parti politike.
Sipas vendimit të KQZ-së, LVV ka përmbushur të gjitha kriteret për t’u bërë parti politike dhe ka obliguar këtë parti që gjashtë muaj pas këtij vendimi ta mbajë Kuvendin e parë partiak.
Në vendimin e dal nga KQZ’ja thuhet se Vetëvendosje obligohet që brenda gjashtë muajve nga data e regjistrimit të mbajë Kuvendin partiak.
Vetëvendosje do të radhitët e 58-ta, bënë të ditur vendimi i komisionit zgjedhor.vendim
Aplikimin e VV’së për ndryshimin e statusit nga lëvizja në parti e kishte konfirmuar një muaj më parë, anëtari i KQZ’së nga Vetëvendosja, Adnan Rrustemi.
Ky është vendimi i plotë i KQZ’së:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*