Lajmet e fundit
Linda nuk shkon në finale të Eurovizionit

Linda nuk shkon në finale të Eurovizionit

linda halimiNë mesin e 18 shteteve garuese në natën e sotme ishte edhe Shqipëria, e cila u përfaqësua me këngën “World”, të interpretuar nga këngëtarja Lindita Halimi.
Ndonëse performanca e saj ishte e suksesshme dhe rrëmbeu duartrokitjet e publikut në sallë, ajo nuk ka arritur që të mbledh votat e duhura nga publiku dhe juria për tu kualifikuar në natën finale të “Eurovision 2017”, e cila mbahet më 13 maj (e shtunë).
Këto janë 10 shtetet që arritën të kualifikoheshin sonte për në natën finale të “Eurovision 2017”:
Moldavia
Azerbajxhani
Greqia
Suedia
Portugalia
Polonia
Armenia
Australia
Qipro
Belgjika. eurovizion