Lajmet e fundit

Cult

“Shota” në dy festivale në Turqi

Trupa e Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve “Shota” ka udhëtuar për në Turqi. Ajo do të marrë pjesë në dy festivale të rëndësishme: në Festivalin Ndërkombëtar të Kulturës dhe Artit në Byjykmexhe, në afërsi të Stambollit (prej 28 qershorit deri më 7 korrik)dhe në Festivalin Ndërkombëtar të Valleve Popullore në Bursa (prej 7 deri më 13 korrik). Ismet Bogujevci, ... Read More »