Lajmet e fundit

Çka donte mbrëmë makina e ministres pa portofol Edita Tahiri këtu në KAZINO ?

Çka donte mbrëmë makina e ministres pa portofol Edita Tahiri këtu në KAZINO ?
A kishte frigë ministrja nga rënia e qeverisë .
Me siguri Ministrja pa protofol e ka marr me me seriozitet dhe ka kqyrë me i rrit pak te ardhurat e veta ?/KOSOVANEWS

Kosovanews ka siguruar një fotografi ku shihet vetura e Edita Tahirit afer një Kazino .