Lajmet e fundit

Grave të martuara aspak nuk ju mungojnë këto gjëra rreth seksit

sekseks1Ndryshe nga vajzat e pamartuara, gratë e martuara kanë shumë më pak brenga se një kohë.
Tani, ato nuk brengosen se a do të munden ta gjejnë fatin e jetës, si do të duket ai, e shumë e shumë tjerash.
Sidoqoftë, në mesin e këtyre gjërave janë edhe disa “brenga” që i kanë pasur dikur, por që tani aspak nuk ju mungojnë,
Shqetësimi i vazhdueshëm se a po i “pëlqen” diçka e caktuar apo jo
Kur jeni e martuar, jeni e sinqertë me partnerin dhe merrni përgjigje për çdo gjë që e keni bërë nën çarçafë. Prandaj, nuk brengoseni nëse ndonjë gjë e caktuar i ka pëlqyer e tij, apo jo.
Nuk duhet të shpjegoni se ka ardhur ajo kohë e muajit…
Kur jetoni me dikë, më nuk keni nevojë t’i tregoni se nuk mund të bëni asgjë sepse i keni menstruacionet, pasi që ai tani e din vet dhe e kupton se jeni më emocionale, si dhe keni nevojë për më shumë ushqim.
Nuk brengoseni më se përse po ju duhet kaq gjatë për të përjetuar orgazëm
Nëse të merr kohë për të përjetuar orgazëm, atëherë kjo është normale pasi që është burri juaj dhe e din këtë! /Telegrafi/