Lajmet e fundit

Hiqni qafe thinjat me vetëm një përbërës

flokSot, tregu është i mbushur me produkte të shumta që e irritojnë skalpin dhe i dëmtojnë flokët tona.
Kur është fjala për trajtimin e thinjave, ilaçet natyrale mund të jenë shumë efekte.
Receta e mëposhtme, të cilën Telegrafi e sjell për ju, është një ndër recetat më efektive dhe më të rekomandueshme.flok1

Receta:
Së pari qëroni pesë patate dhe lëkurën e tyre futeni në një tenxhere me ujë.
Lëkurën e patateve dhe ujin vloni për afërsisht pesë minuta pastaj lëngun e fituar vendoseni në një gotë tjetër.
Për të përmirësuar erën e këtij ilaçi, ju mund të shtoni vaj rozmarine.
Përdorimi:
Pasi t’i pastroni flokët si zakonisht, me lëngun e fituar lëmoni lëkurën e kokës dhe flokët tuaja. Thinjat e tuaja do të rifitojnë ngjyrën natyrale pas një përdorimi shumë të shkurtër.