Këta janë asamblistët që përkrahin Shpend Ahmetin
epa05954828 Kosovo lawmakers leaving parliament after dismissing the government in a no confidence vote during an extraordinary session in Prishtina, Kosovo, 10 May 2017. Media outlets report that the move is expected to trigger snap elections. EPA/VALDRIN XHEMAJ

Këta janë asamblistët që përkrahin Shpend Ahmetin

epa05954828 Kosovo lawmakers leaving parliament after dismissing the government in a no confidence vote during an extraordinary session in Prishtina, Kosovo, 10 May 2017. Media outlets report that the move is expected to trigger snap elections.  EPA/VALDRIN XHEMAJ

epa05954828 Kosovo lawmakers leaving parliament after dismissing the government in a no confidence vote during an extraordinary session in Prishtina, Kosovo, 10 May 2017. Media outlets report that the move is expected to trigger snap elections. EPA/VALDRIN XHEMAJ

Vala Peshku, Nol Nushi, Genc Sherifi, Drilon Pireva, Mimoza Sylejmani, Bashkim Beha, Adrian Berisha, Visare Gorani Gashi dhe Qendrim Sahiti janë asamblistët e komunës së Prishtinës që janë ndarë nga Lëvizja Vetëvendosje.
Këta asamblistë janë në krahun e kryetarit Shpend Ahmeti , i cili para disa ditësh ka dhënë dorëheqje nga të gjitha pozitat në VV.
Në Kuvendin komunal të Prishtinës parti me më së shumti mbetet LDK-ja me 15 asamblistë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*