Lajmet e fundit

Kjo është “RECETA” e modeleve tona: U bën të njohura e të pasura “brenda nate”!

djet1Modelet tona, kohëve të fundit kanë arritur sukses shumë të madh dhe janë bërë të njohura për publikun sa hap e mbyll sytë. Ato kanë gjetur recetën dhe mënyrën me të lehtë për të arritur këtë.
Se pari, filluan me veshje provokative, e pastaj filluan edhe të zhvishen dalëngadalë, duke ekspozuar linja trupore mjaftë seksi, pa përjashtuar edhe ndërhyrjet kirurgjike. Profilet e tyre në rrjetet sociale, janë të ngarkuara me fotografi secila më provokative se tjetra, Ky fakt pasi që ato gjejnë gjithmonë mënyrën e duhur për të bërë bujë në media, disa me bikini, disa të shtrira në shtrat krejtësisht nudo, e disa të tjera edhe në banjo. Madje, disa edhe duke improvizuar skandale sa i përket lidhjeve të tyre dhe orientimit të tyre seksuale, ku shumë prej tyre dolën te jenë edhe biseksuale. Gazeta Blic.