Lajmet e fundit

Marashi :Në Ilirid ,edhe më tutje po mbahet gjallë ,armiku më ndihmën e shqiptarve.

Nuk ka asnjë shoqëri e organizuar , në të cilën ka liri të pakufizuar për askënd . Në regjimet demokratike liria e çdo individi është e kufizuar dhe reduktuar në kompromis . Liria është, në fakt , aftësia që vullnetarisht të heqim dorë nga përdorimi i lirisë absolute individuale që kërcënon lirinë e njerëzve të tjerë . Në liri shoqëria e organizuar ka një emër tjetër , llogaridhënia ,për punë dhe akt individual ,që shkon në dëm të interesit nacional apo atijë më gjërë .
Po ,bëhuni një herë e mirë bashkë ,bre dreqi u hangërt!!

Se çfarë po mendojnë kundërshtarët politikë nga partitë shqiptare në maqedoni për njëri tjetrin?Meqënse po jam i përafërt por edhe i largët ,mendojë se nuk po mendojnë asgjë . Kur i ndëgjoi fjalët e tyre janë si të një mendje por me nisma e interesa të ndryshëm personal.
Në këtë aspekt , nuk ka asnjë pengesë për bashkëpunim të mirëfillt në interes të kombit e jo të shtetit artificial që na i qoi dëm rininë , luftëtarët e Lirisë e popullin në përgjithësi,ngase edhe në Kosovë është kjo mangësi .
Të pelcetë zemra kur i vërenë kështu e nuk mundësh asgje më ndiku!/Shkruan në profilin e tij facebook Pren Marashi  , transmeton Kosovanews.info