Lajmet e fundit

Pas fotove erotike, Rovena vjen në Prishtinë (Foto)

rovenaKëngëtarja nga Shqipëria, Rovena Stefa pas realizimit të fotosesionit erotik është parë duke shijuar rrezet e Diellit në Prishtinë.
Në kohën e fundit ajo ishte pjesë e portaleve rozë me publikimin e disa fotove erotike në të cilat ekspozoi asetet e saj në mënyrë mjaftë provokative,rovena1
Duket se nevoja për relaksim dhe ndryshim të ambientit, mbase edhe për gjëra të tjera e ka shtyrë Rovenën të vijë në Prishtinë.