Barcelona – Chelsea shfaqet në Cineplexx të mërkurën
BILD zu OTS - Volles KinovergnŸgen im neuen Cineplexx Wiener Neustadt

Barcelona – Chelsea shfaqet në Cineplexx të mërkurën

BILD zu OTS - Volles KinovergnŸgen im neuen Cineplexx Wiener Neustadt

BILD zu OTS – Volles KinovergnŸgen im neuen Cineplexx Wiener Neustadt

Kujtesa në bashkëpunim me Cineplexx kanë përgatitur një befasi për adhuruesit e futbollit.
Një nga rivalitetet më të mëdha në futbollin e viteve të fundit është ajo mes Chelseat dhe Barcelonës.
KUJTESA i ka mundësuar tifozëve të flaktë të futbollit, të shikojnë lojën në kinemanë Cineplexx me sistemet më moderne, cilësi jashtëzakonisht të lartë të zërit si dhe imazhit.
Ëndrra e çdo tifozi është të shikojë një ndeshje të tillë madhështore dhe ndjekja e saj në një ambient të tillë, do t’ju dhurojë sportdashësve plot emocione dhe ndjenjën sikur të ishit në stadium.
Kjo ngjarje do të mbahet të mërkurën në ora 20:45, kështu që për adhuruesit e futbollit kjo ditë është e rezervuar për ndeshjen kthyese të këtyre dy skuadrave në Camp Nou.
Një organizim i tillë, ndodhë për herë të parë në Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*