Haradinaj në takimin e tij me përfaqësuesit e NATO-s, diskutoi për të ardhmen e FSK-së

Haradinaj në takimin e tij me përfaqësuesit e NATO-s, diskutoi për të ardhmen e FSK-së

13-03-2018-ZKM-3-1-780x439Kryeministri Haradinaj, ka pritur sot në takim udhëheqësit e Ekipit Këshillues dhe Ndërlidhës të NATO-s në Kosovë (NALT), kryesuar nga Drejtori i NALT, Gjeneral Ralf Hoffmann.
Haradinaj falënderoi Gjeneralin Hoffmann dhe ekipin e tij në Kosovë për përkrahjen e madhe dhënë për Forcën e Sigurisë së Kosovës (FSK) gjithashtu shprehu gatishmërinë e plotë për thellimin e marrëdhënieve të Kosovës me NATO-n, duke i kontribuar kështu edhe sigurisë rajonale.
Kryeministri tha se Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) vazhdon të jetë një forcë profesionale, gjithëpërfshirëse dhe e përkushtuar në funksion të sigurisë të të gjithë qytetarëve të vendit.
Drejtori i NALT-it, Gjenerali Ralf Hoffmann, njoftoi kryeministrin Haradinaj me angazhimet e NALT-it në Kosovë, në veçanti për iniciativat dhe projektet mbështetëse për FSK-në përgjatë vitit 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*