Lajmet e fundit
Kryesia e PDK-së, vendos për zgjedhje të parakohshme(Foto)

Kryesia e PDK-së, vendos për zgjedhje të parakohshme(Foto)

PDKKa pëfunduar mbledhja e Kryesisë se PDK-së. ‘Indeksonline’, mëson se vullnet i Këshillit Drejtues të PDK-së dhe grupit parlamentar të këtij subjekti është qe vendi të shkojë drejt zgjedhjeve të parakohshme.
Zyrtarisht asnjë nga deputetët e PDK-së nuk është deklarauar për këtë cështje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*